З чим носити довгий пуховик: поради від стилістів


Дизайнери виявляють до пуховиків небувалий інтерес, особливо до моделей оверсайз. Класичні моделі та нестандартні пуховики краще носити, дотримуючись кількох нескладних правил. Розповімо, з чим носити довгі пуховики та інші моделі.

 

Білий пуховик середньої довжини, відмінно поєднується з теплою сукнею. Білий колір - освіжає образ і надає йому жіночності. Для повсякденного образу не обов'язково вдягати все спортивне і практичне, спробуйте поєднувати білу куртку з трикотажною сукнею і теплими колготками в сіро-коричневій гамі. Розбавить ніжний образ стильна в'язана шапка в яскравих кольорах.

 

Спідниця-олівець із блискавкою посередині та пуховик доповнюють один одного. Так вважає Александер Венг, який поєднує вертикальні лінії та любить грати з пропорціями. Блискавка на пуховику продовжується ліній блискавки на спідниці. Зробити образ неординарним допоможуть грубі черевики на підборах або платформі. Не забувайте про необхідні аксесуари у вигляді теплих колгот під спідницю і шарфа або светра з високим коміром.

 

Всі ми знаємо якими суворими можуть бути зими, дизайнери в цьому сезоні за теплу багатошаровість. Одним з таких творінь став образ, який поєднує літню сукню і пальто поверх пуховика. Якщо у вашому гардеробі є пальто оверсайз і пуховик, і ви не можете визначитися, тоді це ваш образ. Таке поєднання не тільки має незвичний вигляд, а й дає змогу носити легкий одяг у зимову пору року. Головний плюс образу - тепло і можна носити легкі сукні або блузки, в яких зручно сидіти в теплому приміщення. Підбирайте будь-яке взуття, можна навіть грубі черевики з сукнею, хутряні сумки або нестандартні аксесуари, які додають затишок і комфорт вам.

 

Пуховик зі спідницею і чобітьми - цікаве поєднання, яке стало основою для колекції Монклер Е. Результат вийшов царським, адже дизайнер надихнувся спадщиною дому Романових. Щільна спідниця-сонце, яка визирає з-під пуховика, ковбойські або жокейські чоботи і пуховик. Доповнить цей цікавий образ светр із м'якої тканини або щільна сорочка. Колготки та термобілизна стануть незамінними аксесуарами для такого сміливого образу.

Із чим носити пуховик

 

Оверсайз або об'ємний пуховик зі штанами кльош. Такий образ вимагає високих підборів, і він буде ближчим любителькам ділового стилю. Якщо у вас є зручна пара чобіт на стійких підборах, і ви обзавелися розкльошеними штанами, тоді це ідеальний для вас варіант. Об'ємна куртка разом із підборами та штанами добре витягуватиме силует. Виглядає таке поєднання сучасно і просто, підходить для роботи й навчання. Зробити образ менш суворим допоможе яскрава шапка та рукавиці.

 

Поєднувати пуховик з речами у вашому гардеробі просто, потрібно тільки враховувати пропорції та колірну гамму. Експериментуйте з нестандартними поєднаннями і у вас вийде незвичайний і стильний образ, який допоможе розбавити сірі будні.