Замовляємо куртку в інтернет магазині: прості поради


Щоб замовити річ, досить просто знайти її на сайті магазину і купити. Але багато хто забуває про прості нюанси під час вибору одягу та оплати. Розповімо, як замовити куртку післяплатою і не помилитися з моделлю та розміром.

 

Як замовити куртку післяплатою і врахувати всі деталі


Під час пошуку куртки на просторах інтернету слід бути гранично уважним і приділяти увагу дрібницям, таким як:

 

Вибір моделі та розміру

Для того, щоб куртка вас радувала довгі роки та виглядала немов зшита на вас, уточнюйте розміри у продавців в онлайн режимі. Попросіть розмірні сітки, гляньте на ярлик своєї попередньої куртки та виберіть розмір.

Звертайте увагу на модель куртки. Вона має підходити до типу вашої фігури та бути прийнятною як за довжиною, так і за фасоном. Також уточнюйте матеріали, де і як було зшито цей верхній одяг. Після з'ясування цих деталей виберіть із запропонованих на сайті саме ту, яка відповідатиме вашим потребам.

 

Ціна — якість

На верхньому одязі економити не варто, при цьому дорого — не завжди означає якісно. Іноді магазини завищують ціни для створення акцій, після яких виникне попит. Ціна на верхні вироби має відповідати якості, якщо ви купуєте куртку з натуральним хутром - ціна буде вищою, ніж якщо це буде якісний замінник, а не навпаки.

 

Ваша безпека

Слід замовляти тільки на перевірених сайтах і орієнтуватися на відгуки за порадою близьких або знайомих, які вже раніше купували в цьому місці. Добре допомагають форуми або сайти, де пишуть відгуки про різні магазини. Якщо ви знайшли сайт де хотіли б замовити, але ви все ще сумніваєтеся, зверніться до порталів або форумів за інформацією або поставте запитання про порядність цього продавця. Також можете поставити будь-яке питання на сайті, де збираєтеся замовити куртку. Вам повинні дати розгорнуту відповідь на будь-яке питання щодо речі, яку ви обрали.

 

Оплата та доставка

Обирайте сайти, де є кілька варіантів оплати. Таким чином ви зможете замовити куртку післяплатою і оглянути під час доставки, а після внести оплату за куртку з доставкою.

У разі безготівкової оплати слід довіряти тільки таким сервісам як PayPal або Liqpay. Платіжні системи подібного типу суворо стежать за виконанням зобов'язань з боку продавця.

 

Гарантія та повернення

У разі, якщо товар бракований або не підійшов, пристойний інтернет-магазин має гарантувати повернення грошових коштів. Після пояснення причини повернення ви можете обміняти на інший або той, що більше підходить вам за розміром. Якщо річ вас повністю не влаштовує з будь-якої причини, магазин повинен повернути гроші. Усі нюанси про гарантію на товар або його повернення мають бути вказані на сайті.

 

Це були основні корисні поради про те, як купувати куртку в інтернет магазині. Бажаємо вам удачі у виборі та сподіваємося, що цей матеріал був корисний для вас.