Верхній одяг для жінок з пишними формами


Для того щоб верхній одяг бездоганно виглядав на власниці повної фігури, в його основу мають бути покладені ідеальний крій, а також бездоганна якість пошиття.

 

Сучасні пишнотілі пані віддають перевагу стильним предметам гардероба, які не тільки мають гарний вигляд, але і є максимально зручними.

 

Тому магазини верхнього одягу великих розмірів піклуються про різноманітність моделей, постійно поповнюючи асортимент пропонованої продукції. При цьому для того, щоб приховати недоліки фігури, зовсім необов'язково купувати висячі мішкуваті вироби.

 

Які предмети гардероба найбільше підходять пампушкам?


Стилісти стверджують, що якісний верхній одяг, великий розмір якого призначений для пишних дам, не повинен здавлювати певні ділянки, нібито роблячи жінку стрункішою. Його завдання полягає в правильній пропорційності, за якої увага оточуючих акцентується на перевагах фігури.

 

Найбільш затребуваний верхній одяг великих розмірів - це:

  • пряме утеплене пальто середньої довжини, що ідеально поєднується як зі спідницею, так і зі штанами. Доповнивши його красивими чобітками та відповідним до загального стилю головним убором, можна створити елегантний образ ділової дами;
  • класичний пуховик, довжина якого має закінчуватися нижче лінії стегон, але тільки не на рівні колін. Сьогодні магазини верхнього одягу великих розмірів пропонують величезний вибір моделей пуховиків, серед яких завжди можна підібрати виріб відповідного крою;
  • куртка парка, що має широкі рукави, а також доповнена куліскою в районі талії або по подолу, залежно від особливостей фігури. З таким виробом добре поєднуватиметься довга спідниця, що в комплексі створить романтичний жіночний образ.


Якщо говорити про колірну гаму, то, крім класичного чорного, на пишнотілих дамах особливо виграшно виглядають бежевий, кавовий і синій відтінки. При цьому верхній одяг великих розмірів може бути гармонійно доповнений різноманітними аксесуарами у вигляді шарфів або хустинок.

 

Один із принципів, яким керуються виробники предметів гардероба для жінок з пишними формами, полягає у створенні виробів, що візуально коригують всілякі недоліки жіночої фігури. Тому не варто купувати одяг меншого розміру, що сковує рухи, намагаючись візуально зменшити власні об'єми.